Македонија

ДИК: Пендаровски води во Крушево, Делчево, Чаир, Струмица, Валандово, Дојран, Ресен, Карпош…

ДИК: Пендаровски води во Крушево, Делчево, Чаир, Струмица, Валандово, Дојран, Ресен, Карпош…

Претседателскиот кандидат на СДСМ во сериозно водство во Крушево, Делчево, Чаир, Струмица, Валандово, Дојран, Ресен, покажуваат најновите информации.

Во Струмица предноста е од 3.500 гласа во Ресен предноста на Стево пред Силјановска е над 600 гласа во Карпош е 3.000 гласови.

 

 

Нови вести

Ерол Муслиу – нов директор на Агенцијата за разузнавање

Daniela

Османи: Дијаспората треба да се вклучи во процесот на преговори со ЕУ

Valentina

Премиерот Заев на конференцијата “Реформа на системот за државно финансирање на граѓанските организации: Стремиме кон одржлива финансиска поддршка на граѓанските организации

Valentina