February 2, 2023 22:41
Скопје

Дел од Припор без вода

Поради дефект на огрлица ф-150мм на ул.„Христо Татарчев”, без вода од 08:00 часот се корисниците во дел од населбата Припор.

Водоснабдување ќе биде во прекин до отстранувањето на дефектот, информира ЈП Водовод и канализација – Скопје.