February 3, 2023 13:44
Скопје

Дел од Петровец денеска без струја

Без електрична енергија денеска од 9:00 до 15:00 часот ќе останат дел од корисниците од Средно Коњари, Горно Коњари и село Дивље во општина Петровец.

Како што информира РЦУК-Скопје, прекините се поради планирани технички зафати во електросистемот во Скопје.