October 28, 2020 03:21
Скопје

Дел од населбата 11 Октомври попладнево остана без вода

ЈП „Водовод и канализација” известува дека прекинато водоснабдување попладнево ќе имаат корисници на дел од населбата 11 Октомври,  поради скината цевка на ул. „Борис Трајковски” бб , спроти Расадникот во населба Кисела Вода.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 15:50 часот до санирање на дефектот.