October 21, 2020 15:43
Македонија

Дел од Кавадарци без вода поради дефект на водоводна линија

Поради дефект на водоводна линија на булевар „Македонија”,  делот од пицерија Спанџа до улицата ,,Ѓорѓи Соколов” и улица „Орце Николов”,  ќе останат без вода до 13 часот.

За ова известија од кавадаречкото Јавно претпријатие ,,Комуналец”, апелирајќи за разбирање и трпение кај жителите од тој дел на градот.