September 26, 2022 01:14
Скопје

Дел од Бутел без вода

Прекин во водоснабдување денеска ќе имаат дел од корисниците лоцирани на улиците „Бутелска”, „Зуфер Мусиќ”, „Призренска”, „Приштинска”, „Дабница” и „Мостарска”.

ЈП „Водовод и канализација” – Скопје соопшти дека прекинот е поради реконструкција на водоводната мрежа на улица „Бутелска” број 20.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато се додека не се санира дефектот.