February 3, 2023 20:21
Uncategorized

Делови од Ѓорче Петров, Аеродром, Гази Баба и Бутел бе зструја

Поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа денеска без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците во општините Ѓорче Петров, Аеродром, Гази Баба и Бутел.

– Во период од 09.00 до 14:00ч. ќе имаат прекин на електричната енергија дел од корисниците на  ул. Лесновска, ул. Презвитер Константин, ул.Јан Хус и ул. Поп Богомил, од 09:00 до 10:00ч. дел од корисниците на ул. Емил Зола, бр6 влез1 и 2, ул. Виктор Иго бр.9 и 10, од 12.00ч. до 15:30ч, дел од ул Ѓорги Скрижевски, од 08:00 до 14.00ч. корисниците од мв. Пирков рид, Продажен салон Платин, Хотел БОН БОН, Стовариште ЕЕ Компани, Индустриски објект Брзи Спед Транспорт и објектите околу него и од 12.00ч до 14:00ч. корисниците од с. Црешево, с. Смилковци, Љ. Пат и Гасовод Бутел, соопштија од Центарот за управување со кризи.