June 28, 2022 00:31
Скопје

Делови од Кисела Вода, Сопиште, Гази Баба и Чучер Сандево утре без струја

Без електрична енергија утре од 8.30 до 12.30 часот ќе останат дел од корисниците од улицата „Лазар Поп Трајков” бр.24, 25, 27 и околните станбени објекти во општина Гази Баба.

Во периодот од 9:00 до 15:00 часот утре без струја ќе бидат корисниците на викендиците во село Побожје, а од 10:00 до 13.00 часот дел од корисниците лоцирани кај Четири Воденички во општина Чучер Сандево.

Без струја утре од 10:00 до 14:00 часот ќе бидат дел од корисниците од улицата „Христо Татарчев” – подулица бр.22 во општина Кисела Вода, а од 10:00 до 15:00 часот дел од корисниците лоцирани по Општина Сопиште, по главниот пат кон селата Горно и Долно Соње.

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекините се поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа.

https://go88.gg/

chơi sunwin có bị bắt không