October 23, 2021 00:51
Економија Македонија

Деловен појадок на ОРМ во Струга

Растечкиот дефицит на работна сила особено во угостителството и туризмот, реформите во стручното образование, примената на ваучер системот и неговото значење, како и зајакнувањето на дијалогот меѓу факултетите и стопанството, ќе бидат главни теми на денешниот Деловен појадок на Организацијата на работодавачи на Македонија (ОРМ) што ќе се одржи во Струга.

Со ова, како што информира ОРМ, почнува новиот серијал на вакви средби, чија цел е размена на мислења и идеи меѓу работодавачите, од кои ќе произлезат предлози за измени на регулативата во областите кои се од интерес на членките на Организацијата и воопшто на домашниот бизнис сектор.

Watch anime online for free at GoGoAnime boku no hero academia season 4 gogoanime

Watch Robot Girls Z Episode 0 Episode Full

AnimeFLV Watch anime online, English anime online HD

Special A (S.A) (https://animetv.cc/m/a0V) Episode 24

Website https://animeflix.nl: Watch GANGSTA. (Dub) animeflix Episode 12 animeflix mha