Македонија

Двојно поскапиот гас во Струмица е показател за фијаското на заевизмот во енергетиката

Македонија е во тешка енергетска криза заради неспособноста и неодговорноста на заевизмот. Бидејќи заевизмот пет години потроши на корупција и криминал и не успеа да ја гасифицира Македонија, денес граѓаните на Струмица плаќаат двојно поскап гас. Не е доволно што Струмица е град со најзагаден воздух неколку денови, па уште и неуспешната гасификација на Заев сега граѓаните ќе ја плаќаат по двојно поскапа цена. Очигледно бизнис интересите на заевизмот се поважни од стандардот на граѓаните.

Дополнително, додека сите сериозни држави во текот на летото и есента преговараа и договорија поевтин гас за граѓаните, Заев и заевизмот беа зафатени со партиските интереси. Ете затоа струмичани сега плаќаат скоро 100% поскап гас.

Поскапениот гас за граѓаните во Струмица е целосен показател на фијаското наречено заевизам.

anime streaming. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

Redo of Healer Episode 12

Attack on Titan Final Season (Dub) Episode 9

Naruto (Uncropped) (Dub)

AnimeDao Kiss x Sis (TV)

Bleach