July 23, 2019 14:04
Живот

Две змии водат страстен љубовен танц во Кипар

Две змии водат страстен љубовен танц во Кипар

Две змии во страстен љубовен танц на плажата Врисудиа во Преторас на Кипар, воопшто „не помислиле“ дека ќе станат ѕвезди од љубовен филм на интернет.

Видеото кое го снимиле посетители на оваа плажа, за рекорсно време, на социјланите мрежи стана хит со повеќе стотици илјади прегледи.

Погледнете го љубовниот занес на змиите:

Нови вести

Зошто некои луѓе зборуваат во сон

24news

Направил работа која сите ја правиме додека киваме: Кога ќе прочитате што му се случило со вратот, повеќе никогаш нема да го направите тоа

24news

Можете ли да го најдете бројот 8 помеѓу сите овие 9-ки?

24news