December 9, 2019 03:50
Живот

Даночните инспектори влегле во компанијата, и пари почнале да летаат од небото…

Даночните инспектори влегле во компанијата, и пари почнале да летаат од небото…

Случајните минувачи во индискиот град Калкута биле пријатно изненадени откако забележале како од небото паѓаат пари.

Имено, од една деловна зграда започнале да паѓаат пари, а на видеото се гледа како некој преку ролетните со четка ги турка фрлените пари. Индиските медиуми пренесуваат дека некој сакал да се ослободи од парите кога во компанијата упаднале инспектори од даночната управа.

Нови вести

Видео „болно“ за гледање: Пред камера изеде две од најлутите пиперки на светот, но брзо зажали за тоа

Filip

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој на робот „би му дал” лице

Filip

Најдобар лек за болни коски

24news