Македонија

Данела Арсовска ги остави скопјани без помош, СДСМ обезбеди парно и презема мерки за надминување на енергетската криза

Во време на енергетска криза, Данела Аровска не презеде ништо и сами ги остави скопјани. Наместо да направи нешто или барем да понуди некакво решение, ВМРО-ДПМНЕ секој ден шири едни исти лаги а не прави ништо.

За разлика од таквиот неодговорен однос на ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ преку Владата и инситуциите што ги предводи презеде навремени и ефикасни мерки за надминување на енергетската криза и заштита на стандардот на граѓаните.
Откако Данела Арсовска ги остави скопјани сами да се справуваат со кризата за топлинска енергија, од денеска АД ЕСМ ги преземе управувањето со БЕГ, граѓаните ќе имаат топли радијатори три часа повеќе од претходно.
7.500 семејства ќе добијат субвенции за сметките за електрична енергија, а Владата подготвува нов пакет мерки за помош на граѓаните и стопанството.
Очигледна е разликата меѓу одговорното управување со институциите од страна на СДСМ и неработењето на кадрите од ВМРО-ДПМНЕ.

anime website. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

animeheaven Attack on Titan Season 2 (Dub)

AnimeHeaven That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2

Black Clover (Dub)

AnimeHeaven One Piece

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Episode 26