Македонија

Дали Снежана Калевска Ванчева ја злоупотребила функцијата за да нејзиното адвокатско друштво земе 55.000 евра тендери?

Дали Снежана Калевска Ванчева ја злоупотребила функцијата за да нејзиното адвокатско друштво земе 55.000 евра тендери?
Во период од 3 и пол години адвокатското друштво ДЕ ЛЕГЕ, каде сопственици се Снежана Калевска Ванчева од СДСМ и извесна Виолета Василева преку 5 државни институции по основ на месечни или повремени паушали во периодот од 2017 јуни до декември 2021 година, инкасирале околу 55.000 евра.
Снежана Калеска – Ванчева е пратеникот од редовите на СДСМ. Па оттука прашуваме дали таа ја користела позицијата за нејзиното адвокатско друштво да добива тендери?

ДКСК треба да отвори случај во најкраток можен рок, и да утврди дали и како се кршел законот?!

Министерство за образование и наука, Национална агенција за европски образовни програми, Агенција за енергетика, Државен студентски центар и Агенција за странски инвестиции, се институциите на чии сметки е закачено адвокатското друштво ДЕ ЛЕГЕ.

Што е причината поради кое токму адвокатското друштво на Качевска Ванчева се јавува како адвокатско друштво ангажирано од споменатите институции?!

https://gogoanime1.be/. GogoAnime.be - The best website to watch anime for free thousands of anime episodes. Watch anime online in English at GoGoAnime. Subbed, Dubbed, No ADs.

GoGoAnime Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone Episode 4

Bleach (Dub)

animes online The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

gogoanime pro GoGoAnime Dragon Ball Z (Dub)

My Hero Academia Season 5 (Dub)