November 29, 2022 05:48
Македонија

Дали се лажни понудите на Мицкоски ќе видиме многу скоро, рокот му е до среда

Одбивањето на Христијан Мицкоски преку соопштение на ВМРО-ДПМНЕ да ги достави најавените од негова страна понуди, за наводно поефтини енергнси, отвора сомнежи за неговите намери.


Никој нема да биде изненаден ако Мицкоски повторно ја лаже јавноста, а тоа многу бргу ќе се дознае бидејќи рокот му е до среда.


Законите се јасни и доколку навистина има некакви понуди единствената адреса за Мицкоски е ЕСМ и таму треба да ги достави.


Што се однесува за провизии, тендри, рачиња во мед, тоа е одлика на ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски.


Последните случувања во град Скопје само го потврдија тоа, се скараа за провизии и тендер од 136 милиони евра.