January 28, 2022 07:05
Економија Македонија

Групацијата на производители и преработувачи на пластични маси ќе говори за предизвиците со кои се соочува

Групацијата на производители и преработувачи на пластични маси при Сојузот на стопански комори на Македонија денеска на прес-конференција ќе ги соопшти предизвиците со кои се соочува овој сектор поради стапување во сила на новите законски измени со кои се зголемува продажната цена на оксо-биоразградливи кеси.

-Во ново настанатите околности поради непостоење на пазарни принципи на работење се доведува во прашање опстојувањето на голем број на претпријатија, за што се бара итно решение, велат од Групацијата.

watch anime free. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

ANIMEFLIX One Piece

free anime online Dragon Ball Super

My Hero Academia Season 5 Episode 25

anime stream Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway

DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO Episode 11