Скопје

Град Скопје ги казни превозниците „Менсур Турс” и „Ганиќ ексклузив”

Инспекторатот на Град Скопје во текот на денешниот ден изврши вонреден надзор на терен преку контроли на автобусите и комбињата кои вршат превоз на патници, при што изрече две казни за фирмите „Менсур Турс” и „Ганиќ ексклузив” од Скопје, информираат од Град Скопје.

-Градот Скопје ќе продолжи со секојдневни теренски контроли и инспекциски надзори на превозниците на патници, со цел доследно почитување и спроведување на законските прописи за вршење на оваа дејност. Ги повикуваме фирмите превозници на патници да се придржуваат до законите во нивното секојдневно работење, со цел овозможување квалитетен и безбеден превоз за граѓаните, велат од Град Скопје.

Вчера Инспекторатот изрече казна за фирмата „Друштво за транспорт трговија и услуги Ројал Травел ДООЕЛ увоз-извоз Скопје”, поради вршење превоз без лиценца. Против фирмата ќе биде поднесена пријава до надлежните институции, информираа од скопската локална самоуправа.

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

One-Punch Man

free anime ANIMEFLIX Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai

ANIMEFLIX Attack on Titan Season 3 (Dub) Episode 11

animeflix The Rising of the Shield Hero (Dub)

online anime Dragon Ball Super

tải go88