Македонија

Градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ уште ги санираат штетите и плаќаат сметките за скапо јадење на нивните претходници од СДСМ

Градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ уште ги санираат штетите и плаќаат сметките за скапо јадење на нивните претходници од СДСМ. Кога градоначалниците од СДСМ ги напуштале општините се погрижиле нив да ги остават со празни каси, или дури и сметки во минус, но и многу побарувања за плаќање на скапите јадења со кои се гоштевале низ рестораните.

Градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ во сите скопски општини ги исчистија дивите депонии и хаосот кок го оставија нивните претходници.

Градоначалникот на Битола го продолжи проектот за изградба на стадионот, кој беше почнат уште во време на ВМРО-ДПМНЕ, а СДСМ 4 години не го направи.

Во Охрид се отпочнаа нови улици, во Илинден ново училиште. Во секоја нова општина се отпочна со проекти.

Но ако граѓаните се прашуваат со што друго беа соочени градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ тоа се скапите сметки како таа која ја направил командирот на скопската пожарна нарачувајќи телешки бифтеци, медаљони и скапи нарачки како фрути ди маре од 8.600 денари порција. Како изговор за ова скапо гоштевање е дека правеле прослава за скалата која ја купија дупло поскапо од тоа што ја купи град Загреб.

Вакви енормни сметки се правени по ексклузивни ресторани и за време на изборите, имено на 22 октомври, Љубица Јанчева, тогашен претседател на Советот на град Скопје, потрошила 39.700 денари за едно јадење во ексклузивен локал на Кејот на Вардар.

Овие и многу други сметки кои се плаќани со пари на скопјани и граѓаните на другите општини се дел од проблемите со кои се соочија градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ.

Времето на криминал и јадење на скапи јадења на сметка на народот заврши.

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc Episode 7

AnimeHeaven Attack on Titan Season 2 Episode 10

english anime The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

anime to watch AnimeHeaven Hunter x Hunter (2011)

free anime Tokyo Revengers (Dub)