September 23, 2019 07:29
Скопје

Градоначалникот Темелковски се вклучи во гаснење на пожарот во Пинтија

Општина Кисела Вода информира дека по избувнувањето на пожарот во населбата Пинтија, градоначалникот Филип Темелковски веднаш излезе на терен со  десет сезонски работници и вработени во Општината и заедно со пожарникарите на Противпожарната бригада  учествува во неговото гасење.

Локалната самоуправа ќе дава поддршка до целосното гасење на пожарот.

Нови вести

Инфраструктура на Скопје се уште не е подготвена за велосипедска револуција

Filip

Помор на риби во реката Вардар

Igor

Хуманитарната трка „Подај рака 2019″ за поддршка на заболените од Вилсон

Igor