January 20, 2022 15:09
Живот

Градежна компанија Итно има потреба од плочкари и молери минимална плата 36.000 денари

Градежната компанија Баниса Иншаат распиша оглас за вработување во кој нагласува дека итно има потреба од ангажирање на плочкари и молери кои со работа можат да започнат веднаш на објект во Скопје.

Од компанијата им порачуваат на заинтересираните работници со стручен профил плочкари и молери да се јават во Баниса Иншаат на 072 265 237 и да достават пријави со краток професионален профил на e-mail: [email protected]

-Искористете ја можноста за работа и заработка во потврден градежен бренд, порачуваат од компанијата.

Платена содржина

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

aniwatch app The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement

anime websites AniWatch Demon Slayer: Entertainment District Arc

AniWatch Attack on Titan Season 3

aniwatch AniWatch My Hero Academia Season 4

AniWatch That Time I Got Reincarnated as a Slime