March 27, 2019 02:30
Живот

Го стави своето старо и болно куче во базен – тоа што се случило ќе ве расплаче

Го стави своето старо и болно куче во базен – тоа што се случило ќе ве расплаче

Терапијата со вода прави чуда за луѓето ширум планетата. Кејн е хаска која со премногу грижливиот сопственки кој верувал во терапијата со вода ќе му го врати здравјето на својот миленик. Инаку задните нозе на Кејн се преслаби да се движат. Исто така премногу е стар за операција.
Цело време, Кејн трпи болки. Лековите помагаат но привремено. Неговиот сопственик решил да не се откажува од својот најдобар пријател. Па се обидел со нешто поразлично.
Одлично е да однесете хаска на пливање. Тоа било едниствна работа која би му помогнала во оваа ситуација. Кејн изгубил од тежината кога влегол во водата, и немал притисок на неговите задни нозе кои го болеле.
Погледнете го видеото

 

Нови вести

Доказ дека генетиката е моќна – баба, мајка и внука сите изгледаат исто!

24news

Ако мажот е заљубен – љубов ќе води на овој начин

24news

Никој не може да го објасни ова чудо: Бил мртов, а потоа оживеал на пат за мртовечница – еве сега што вели тој

24news