July 17, 2019 12:53
Живот

Го живее вториот живот: Снимал воз кој поминува но она што се случило потоа..

Го живее вториот живот: Снимал воз кој поминува но она што се случило потоа..

Возовите се едни од најмоќните машини на светото, и не е чудно што го привлекуваат вниманието на многумина.
Во секој град каде што поминува воз ќе пронајдете луѓе кои сакаат да ги гледаат додека поминуваат.
Иако звучи како едноставно хоби, може да биде многу опасно доколку не сте внимателни.
Еден британски ентузијаст оваа лекција ја научи на поопасниот начин.

Нови вести

Најнесреќниот маж на светот: Пајак два пати го гризна за пенисот на исто место!

24news

Мистерија: Двојка грабна девојче, а потоа ги најдоа удавени: Малечката ја бара цела Кина, никој не знае каде е

24news

Рускиот милјардер ја пронашол мртва својата ќерка во Лондон: Новата дрога талентираната виолинистка ја плати со животот

24news