August 10, 2020 13:34
Хроника

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Алсат вечерва јавува дека полицијата спроведува голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани.

Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.