December 10, 2022 00:47
Скопје

Главен на ИТ сектор во „Водовод“ со факултет за туризам !?

На социјалните мрежи се појавија информации за нови вработувња во „Водовод“, објавува Република.

Па така, се тврди дека новиот директор Марјанчо Митовски за главен на ИТ сектор поставил лице со завршен факултет за туризам.