January 27, 2022 06:14
Балкан

Герџиков призна пораз на претседателските избори во Бугарија

Можам да им честитам на победниците Румен Радев и Илијана Јотова. Се надеваме дека во следните 5 години ќе се остварат нивните ветувања, а не моите предвидувања. Тоа го изјави Анастас Герџиков во првиот коментар по вториот круг од претседателските избори. Според излезните анкети, тој ја загубил изборната трка со Румен Радев.

Герџиков најави и дека „целиот државен апарат работел за изборната кампања на Румен Радев”.

„Министерствата постапија во негова корист, министерот за внатрешни работи не само што се занимаваше со тоа, туку беше и портпарол на изборниот штаб на актуелниот претседател. Пред неколку дена тој дури си дозволи да прави инсинуации, велејќи дека гласањето во Турција ќе биде толку масовно што ќе ги направи изборите овде бесмислени. И видовме дека секциите во Турција беа празни”, додаде Герџиков

anime streaming. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Naruto: Shippuden Episode 498

AniWatch SK8 the Infinity

AniWatch Boruto: Naruto Next Generations (Dub)

AniWatch The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement

online anime AniWatch Record of Ragnarok