August 24, 2019 20:47
Македонија

Героски: Македонија има право да знае, друже Зоки, за што зборува другарчето Боки Тредичи

– Македонија има право да знае, друже Зоки, за што зборува другарчето Боки Тредичи. Тебе те спомнува. Дали навистина сте разговарале за Камчев? Што е тоа „што никој не знае“? Каква е таа „конструкција“ и тоа „менаџирање“? Колку пати сте се сретнале со Боки Тредичи? Со какви овластувања сте разговарале за Камчев, ако воопшто сте разговарале на таа тема? Дали со друг сте разговарале на оваа тема, ако сте разговарале? Со Катица, на пример? Ајде сега, храбро и транспарентно, друже Заев. Да слушнеме што е оваа работа со Боки Тредичи. Зборот е збор нели, напиша Геровски на Фејсбук.

Нови вести

Филипче: Останува концептот за Детска кардиохирургија, операции и во двете приватни болници

Igor

ЗНМ и СЕММ: Медиумите да се држат до професионалните стандарди, а политичарите да се воздржат од тужби

Igor

Ќе се избира нова компанија за делницата Дреново-Фариш

Igor