September 19, 2019 00:09
Македонија

Германија ја заврши постапката за ратификација на протоколот за НАТО

Заменик-амбасадорот на Сојузна Република Германија во САД го предаде официјалниот документ за ратификација на протоколот за пристапот на Република Северна Македонија во НАТО, со што во Германија постапката за ратификација за пристапување на Северна Македонија во НАТО е завршена.

Ова беше соопштено денеска од страна на Германската амбасада во Скопје.

Германскиот Буденстаг го ратификуваше пртоколот за члеснтво во НАТО на 6 јуни годинава.

Нови вести

Апасиев: Жена му на Макрадули си крка тендери, а он дава пенкалца на првачињата

Igor

Димитров: ВМРО-ДПМНЕ да помине низ катарза. Николовски: Граѓаните не треба да бидат казнети поради Заев

Igor

КОМЕРЦИЈАЛЕН ОГЛАС: Џевахир бара дипломиран економист или правник

Igor