January 21, 2020 00:10
Живот

Генијално: Еве како да го запалите вашиот автомобил со празен акумулатор со помош на коноп

Генијално: Еве како да го запалите вашиот автомобил со празен акумулатор со помош на коноп

На неверојатен прост начин можете да запалите автомобил со помош на конош кога акулуматорот ќе ви се испразни. Ниските температури не се лоши само по нашето здравје туку и по акулуматорот на автомобилот.

Меѓутоа, благодарение на овој генијален трик повторно ќе можете да го запалите автомобилот со помо на долг коноп – дури и акулуматорот ако е скроз испразнет и немате при рака друг и каблови за палење.

Погледнете…

Нови вести

За само три дена: Добија 2 милиони на лотарија и излечен син од карцином

Filip

„Икеа“ ќе плати 46 милиони долари за смртта на дете врз кое падна нејзин шкаф

Filip

Здравко Чолиќ доживеал немил настан – му впериле пиштол и го удирале

Filip