March 30, 2020 11:05
Балкан

Во Црна Гора прва жртва од коронавирусот

Во клиничкиот центар на Црна Гора вечерва од последица на коронавирусот почина 65 годишниот З.П.

Тоа значи дека тоа е прва жртва во Црна Гора, државата која последна влезе во групата на заболени држави од Ковид-19.

Во Црна Гора досега се заболени 21 особа од вирусот.