November 28, 2020 23:54
Балкан

Во Србија 61 нов случај на коронавирус, нема починати

Во Србија е регистрирано 61новоинфицирани лица со коронавирусот. Нема починати.

Во изминатите 24 часа биле тестирани 6.814 лица.

На апарати за дишење се приклучени 23 лица.