September 26, 2022 02:23
Балкан

Во Словенија падна снег

Снег падна во Словенија, пренесува метео.си. Според снимките од Кредарица во северозападна Словенија, на теренот останало поголемо количество снег.

Снег се уште паѓа, а температурата е -4 степени Целзиусови.

Северниот ветер дува со брзина од 37 километри на час,пренесе индекс.хр.