November 30, 2020 12:28
Македонија

(Во живо) 25. Конгрес на СДСМ

СДСМ денеска ќе го одржи 25. Конгрес, прв дигитален во земјава. Официјалниот дел на онлајн конгресот започнува во 13 часот.