November 23, 2020 19:50
Македонија

ВО ЖИВО: Прес-конференција на министерот за економија Бектеши

Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши. Покрај министерот Бектеши ќе се обратат и амбасадорката на Обединетото Кралство во Северна Македонија Н.Е. Рејчел Галовеј, како и шефот на канцеларијата на Светска банка во Северна Македонија, Масимилијано Палоучи.