April 15, 2021 09:34
Македонија

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Заев и Николовски

Прес-конференција на премиерот Заев и заменик-претседателот на владата Николовски:

https://www.facebook.com/watch/?v=507726620622634