December 16, 2019 08:10
Македонија

(Во живо) Прес-конференција на Заев и Ангеловска 

Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и министерката за финансии Нина Ангеловска за Буџетот за 2020 година.

[🔴 Во живо] Прес-конференција на премиерот Заев и министерката за финансии Ангеловска

Posted by Влада на Република Северна Македонија on Вторник, 12 ноември 2019

Нови вести

(Видео) Аплаузи и стоечки овации за лидерот на СДСМ, Зоран Заев

24news

Изгубениот Мартин пронајден кај Авиончето

zane

Заев: Од салата која го носи името на Борис Трајковски ја испраќаме пораката, СДСМ ги почитува вредностите!

zane