Македонија

(Во живо) Прес-конференција на Дамјан Манчевски

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, денеска 30.03.2020 година (понеделник) со почеток во 16:00 часот, ќе одржи прес-конференција.