November 30, 2020 07:58
Македонија

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на вицепремиерот Љупчо Николовски

Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.