April 24, 2019 22:43
Македонија

(Во живо) Потпишување на Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Дваесет и деветте земји членки на Северно-атлантската алијанса денеска во седиштето на организацијата ќе го потпишат Протоколот за членството на Македонија во НАТО.

На официјалната церемонија ќе присуствува министерот за надворешни работи Никола Димитров.

Линк за следење во живо:

https://www.nato.int/cps/en/natohq/events_67375.htm?selectedLocale=en

Нови вести

Мицкоски: Ова е историски најдобар резултат на ВМРО-ДПМНЕ, видовме кој е прегазен на овие избори

Igor

Невладините од Западен Балкан ја повикаа ЕУ да не го одложува почетокот на преговорите со Скопје и Тирана

Igor

Штабот на Пендаровски: Новинарката Снежана Лупевска не ја говори вистината

Igor