October 15, 2019 11:10
Македонија

Во живо од седиштето на ВМРО ДПМНЕ за ставот за референдумот

Во живо од седиштето на ВМРО ДПМНЕ за ставот за референдумот

Во Живо изјава на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ, по Централниот комитет на партијата за референдумот. Пред Централниот комитет, заседаваше и Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на кои партијата одлучуваше околу ставот за референдумот.

 

Прес конференција

Прес конференција на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

Posted by ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО on Tuesday, September 11, 2018

 

Нови вести

Црвен крст: Кампања по повод Денот на гладта (16-22 Октомври)

Valentina

Пендаровски за Die Presse: Дајте ѝ шанса на Северна Македонија

Valentina

(Видео) Милевски: Се обновува валандовската градинка „Калинка“ – подобри услови за над 140 деца

zane