October 31, 2020 02:57
Македонија

(Во живо) Заев и Царовска ја презентираат Националната платформа за онлајн-учење

Денеска точно напладне, премиерот Зоран Заев и министерката за образование и наука, Мила Царовска, ќе одржат прес-конференција на која ќе ја презентираат Националната платформа за онлајн-учење.