December 5, 2022 09:21
Македонија

( Во живо) Вонредна прес конференција на премиерот Ковачевски

Денеска 28.09.2022 година (среда) во 21:15 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата.