April 2, 2020 18:13
Македонија

Во Дрисла биле согорени лични и други предмети на патник потенцијален случај на коронавирус

Од депонијата Дрисла било побарано да бидат согорени лични и други предмети на патник за кој постоел сомнеж дека бил заразен од корнавирусот и  кој слетал на скопскиот аеродром изјави првиот човек на Дрисла, Коста Начевски, за Еврофокус на Телма.

Извор: