October 28, 2020 04:08
Балкан

Во Грција има 482 новозаразени од коронавирусот

Во Грција во изминатите 24 часа се регистрирани нови 482 случаи на заразени, од кои 46 се поврзани со познати кластери, додека 19 се откриени при влез во земјата.

Починале 10 лица, со што вкупниот број на смртни слуаи од ковид е 500.