January 28, 2020 01:37
Балкан

Во Бања Лука пронајден еден тон дрога

Во оперативната акција „Уникат” на подрачјето на Бања Лука, полицијата на Република Српска пронајде голема лабораторија за производство на марихуана и уапси четири лица.

Станува збор за вештачка лабораторија за производство на сканк, во која, според проценките, е пројаден еден тон дрога.

Акцијата е спроведена од полициски службеници при Управата за организиран криминал во Министерството за внатрешни работи на Република Српска, под надзор на Окружното јавно обвинителство на Бања Лука.

 

Нови вести

(Видео) Подгорица: Десетина Црногорци тепаат момче, кренал три прсти

Igor

Неуспешен договор за формирање влада на Косово

Filip

Осумстотини кинески работници до април нема да се вратат во Црна Гора

Filip