June 28, 2022 01:29
Економија Македонија

Во април: Годишен раст од 3,6% на вкупните депозити и од 10% на вкупната кредитна поддршка

На годишна основа, вкупните депозити бележат раст од 3,6%, во поголем дел заради зголемените депозити на секторот домаќинства. На годишна основа, вкупните кредити се зголемени за 10%, како резултат на растот на кредитите кај двата сектора, кој е поизразен кај корпоративниот сектор

play go88 go88 casino Tải Go88 Club | Go88 Live APK, IOS, AnDroid 2022

https://sunwin.fan/