September 26, 2022 01:08
Магазин

Водителката Милена Антовска по вторпат стана мајка

Познатата водителка Милена Антовска Станковска вторпат стана мајка. Милена на Василица роди ќерка, еден ден откако таа самата славеше роденден.

Ова е втора ќерка на водителката, а пред четири години со сопругот Гордан, ја добија Лана Марија.

Честитки за нејзиното породување пристигнуваат од сите страни на социјалните мрежи.

Честитки