February 23, 2019 08:36
Живот

Внукот и купил на бабаси Луи Витон ташна,останал без текст кога видел за што ја користи

Внукот и купил на бабаси Луи Витон ташна,останал без текст кога видел за што ја користи

Имено, тој неодамна и подарил оригинал „Луј Витон“ ташна, а кога видел за што ја користи останал шокиран.

Во една прилика го пречекала со ташната полна со прехранбени намирници и жива риба.

Изгледа заборавил да и напомене дека ташната која и ја подарил не е за пазарење. Исто така веројатно не знаела дека чини повеќе од илјада долари.

Со фотографијата која ја споделил на тамошната социјална мрежа напишал дека му било жал да ја гледа својата баба како со години ја користи истата стара торба, па се решил да и подари скапоцена.

Сепак, откако дознал за што ја користи, му било жал да и каже, бидејќи таа била пресреќна дека новата ташна е водоотпорна и цврста. Единствено и сметало што е тешка.

Многумина ја искористиле приликата да се пошегуваат на нивна сметка, па еден од корисниците напишал:

„Твојата баба е веројатно најдотераната личност на пазар, веројатно оди како да е на модна писта. Сигурно и на рибата и пораснала вредноста“.

Related posts

Здравјето на Емина Јаховиќ ѝ е сериозно загрозено

24news

Шведска компанија на вработените им дава слободни денови за мастурбација

24news

Сузана: Маленко не присуствуваше на свадбата на нашето дете поради тоа што не беше поканет

24news