February 3, 2023 21:31
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: СДС халуцинира нешто, потпикување е нивна одлика

СДС халуцинира нешто, не знаеме дали е од ладниот воздух или поаѓаат од себе.
Власта во оваа држава ја дава народот. А народот СДС го загуби.
Да не поаѓаат од себе. Потпикувањето кај ќе стигнат е нивна одлика.
И мислат сите се такви.