July 10, 2020 04:43
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ и Заев вршат поткуп на граѓаните затоа што се исплашени од поразот кој им предстои

1.СДСМ и Зоран Заев  вршат поткуп на граѓаните во Струмица затоа што се исплашени од резултатот и поразот кој им предстои.

2.Заев ги пушта партиските активисти да делат пропаганден материјал без заштитна опрема само за да си ја спаси партиската фотелја.

3.Република Македонија се соочува со порази, падови, уназадувања, а за тоа главен виновник е Зоран Заев.

4.Бројот на новозаразени од корона вирус секојдневно расте, а СДСМ и Филипче  доживеаја фијаско во справување со пандемијата.