Македонија

ВМРО-ДПМНЕ не може да ја сокрие неспособноста на своите градоначалници кои ништо не сработеа во првите три месеци

ВМРО-ДПМНЕ да престане со конструкции и оправдувања да ја прикрива неспособноста на своите градоначалници.
Градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ на чело со Данела Арсовска веќе трет месец ги водат општините и Град Скопје и редно е конечно да се фатат за работа, да реализираат проекти и решенија.
Данела Арсовска е најслабиот градоначалник на Скопје, градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ се со најмалку проекти во првите сто дена од мандатот.
Колку работат градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ говори и соопштението од Белиот дворец каде од четириесеттина општини се наведени одвај три проекти.
Градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ се најголемо разочарување, не реализираа ниту еден свој проекти во првите месеци од мандатот, со ништо не помогнаа за енергетската криза, но затоа ги партизираат општинските администрации, прекинуваат проекти и набавуваат чоколадни бонбони и сокови во време на криза.
ВМРО-ДПМНЕ со ништо не може да ја сокрие неспособноста на своите градоначалници, кои многу ветуваа, а ништо не исполнија и ја изиграа довербата на граѓаните.

AnimeDao - Watch English Subbed Anime Online | AnimeDao Official. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

AnimeDao Fairy Tail

My Hero Academia Season 4

To Your Eternity Episode 15

free anime online Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Cour 2

AnimeDao The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants